Terug naar de resultaten
Nieuw
Voorstad 27 in Tiel 4001 LS

Voorstad 27

4001 LS Tiel
Vraagprijs € 350.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Beleggingspand bestaande uit winkel (103 m² v.v.o.) en een zelfstandige bovenwoning (167 m² woonoppervlak). Op goede aanlooproute naar het centrum, tegenover één van de grootste kledingwinkels in de regio gelegen beleggingsobject bestaande uit een winkel met courante oppervlakte en ruime, zelfstandige bovenwoning. De winkel is met een jaarhuurcontract verhuurd aan een Handyman vestiging. De...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 270 m²
Lees meer

Omschrijving

Beleggingspand bestaande uit winkel (103 m² v.v.o.) en een zelfstandige bovenwoning (167 m² woonoppervlak).

Op goede aanlooproute naar het centrum, tegenover één van de grootste kledingwinkels in de regio gelegen beleggingsobject bestaande uit een winkel met courante oppervlakte en ruime, zelfstandige bovenwoning.
De winkel is met een jaarhuurcontract verhuurd aan een Handyman vestiging. De bovenwoning is verhuurd voor onbepaalde tijd aan een particulier.

VRAAGPRIJS:
€ 350.000,= k.k.

INDELING:
Winkel:
Winkelruimte met een frontbreedte van 5,46 meter, verkoop vloeroppervlakte 54 m², achtergelegen ruimte met keuken en toilet 31 m², magazijn 18 m².

Woning:
Begane grond: opgang via de entreepartij van het naastgelegen appartementen gebouw, eigen ingang op 1ste verdieping.

1ste verdieping: overloop met toegang naar dakterras, slaapkamer met vaste kasten, gang met kast.

2de verdieping (niveau verschil tussen de verdieping betreft een halve bouwlaag, soort splitlevel-bouw):
woonkamer aan de voorzijde van het pand met open keuken, trap in woonkamer naar zolderruimte, vanuit de keuken een klein niveau verschil naar een opkamer met kantoor, gang met badkamer voorzien van douche, ligbad, toilet en wastafel, tweede slaapkamer.

3de verdieping: overloop, 2 eenvoudige slaapkamers, zolderkamer (casco staat).

Woonoppervlakte: 167 m². Buitenruimte 36 m²

HUUR:
De huidige huuropbrengst van de winkel bedraagt € 15.600,= per jaar. Dit betreft een gereduceerde huurprijs i.v.m. kortlopende verlengingscontract. Originele huurprijs was € 33.960,= per jaar.
Contract loopt nog tot 1 februari 2021.

De huuropbrengst van de woning bedraagt € 6.168,= per jaar. Contract voor onbepaalde tijd.
Bijzonder: huurder betaalt vergoeding gas, water en elektra aan de huurder van de winkel. Verrekening aan de hand van tussenmeters. Er is dus één hoofdaansluiting van de energie voorzieningen aanwezig in het gebouw.

BIJZONDERHEDEN:
* Zeer ruime woning met dakterras. Na vertrek van de huidige huurder is er zeker ruimte voor het verbeteren van de huuropbrengsten. De huidige huur ligt onder hetgeen marktconform is.
* Gunstige ligging t.o.v. parkeerplaats vanwege aanlooproute naar de markt en het kern winkelgebied.
* Perceel 122 m².
* Ten behoeve van de toegang van de woning en gebruik dakterras zijn erfdienstbaarheden gevestigd.

LOCATIE:
Tiel is een stad (Hanzestad) en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt per 31 mei 2015 41.650 inwoners (bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 34,81 km².
Tiel ligt aan de A15 en kan bereikt worden via de N834 en N835. De stad ligt ingeklemd tussen de rivieren de Waal (in het zuiden), de Linge (in het noorden) en het Amsterdam-Rijnkanaal (in het oosten). Tiel fungeert als eindpunt van de spoorlijnen Utrecht - Tiel en Arnhem - Tiel. Tiel heeft sinds 1882 een station aan deze lijnen; sinds 2007 heeft de wijk Passewaaij ook een station aan de lijn Utrecht - Tiel. Verder heeft Tiel een overnachtingshaven voor de binnenvaart.
De mascotte van de stad is Flipje, het fruitbaasje (de stripfiguur van de voormalige lokale jamfabriek De Betuwe). Jaarlijks zijn er in de gehele maand september fruitfeesten, met als hoogtepunten het unieke Fruitcorso en het grootste gratis festival van de EU op de Waalkade. In deze weken trekt Tiel meer dan 200.000 mensen aan uit binnen en buitenland.

De binnenstad van Tiel kent een gevarieerd winkelaanbod van meer dan 200 winkels. Elke donderdag avond is koopavond tot 21.00 uur. Meestal is de eerste zondag van de maand koopzondag.
Alle informatie over de binnenstad vind u op www.winkelenintiel.nl

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ en heeft als enkelbestemming ‘Centrum - 1’. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor detailhandel, dienstverlening en horeca van categorie 1 en wonen. Voor inzage van het volledige bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.

VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
- Koopakte: conform NVM-model (model vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed NVM, de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis)
- Notaris: ter keuze aan de kopende partij.
- waarborgsom: deze geldt tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij. Kopende partij stort als waarborgsom in handen van de notaris een bedrag groot 10% van de koopsom, binnen 4 weken na koop overeenstemming. In plaats van deze waarborgsom te storten kan koper een schriftelijk bankgarantie doen stellen.
- Financiering: indien gewenst kan koper, na toestemming van verkoper, een ontbindende voorwaarde voor financiering krijgen. Deze ontbindende voorwaarde is geldig voor een periode van 6 weken na koop overeenstemming. Indien koper van een ontbindende voorwaarde gebruik wenst te maken dient dit voor het sluiten van de koop kenbaar gemaakt te worden.
- Ouderdomsclausule:
Aan koper bekend verondersteld, dat dit pand meer dan 30 jaar oud is, wat inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere panden. Tenzij verkoper de kwaliteit ervan garandeert, staat verkoper niet in voor de vloeren, de leidingen van elektriciteit, water en gas, de riolering en de aanwezigheid van doorslaand op optrekkend vocht. Bouwkundige gebreken worden geacht nimmer belemmerend te werken op normaal gebruik van het pand.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 350.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1950 Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 270 m² Perceeloppervlakte 122 m² Energie Energieklasse D Energie einddatum 05-03-2029 Diversen Locatie toelichting Op aanlooproute naar de Markt gelegen winkel met zelfstandige bovenwoning.
Ligging gunstig tegenover één van de grootste kledingwinkels in de regio en op aanlooproute vanaf parkeerterreinen.
Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
Winkelruimte
Regio
Gelderland
Adres tonen
Ja
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
2
Oppervlakte
270 m²
Aantal huurders
2
Bruto huuropbrengst kale huur
€ 21.768,-
Resterende looptijd contract
11 maanden
Bruto aanvangsrendement
6%

Plattegronden

Voorstad 27 in Tiel 4001 LS Voorstad 27 in Tiel 4001 LS

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring