Terug naar de resultaten
Verhuurd
Lutterveldweg 9 C in Tiel 4005 LD

Lutterveldweg 9 c

4005 LD Tiel
Huurprijs € 1.000,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Kleinschalige multifunctionele commerciële ruimte met een eigen parkeerplaatsen De ruimte is uitermate geschikt als showroom, werkruimte of kleinschalige sportschool en heeft een oppervlakte van circa 142 m². Bij het object behoren 7 eigen parkeerplaatsen. Het pand ligt op bedrijventerrein Latenstein, nabij Rijksweg A15. Het bedrijventerrein is volop in ontwikkeling en biedt veel winkels op het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 142 m²
Lees meer

Omschrijving

Kleinschalige multifunctionele commerciële ruimte met een eigen parkeerplaatsen

De ruimte is uitermate geschikt als showroom, werkruimte of kleinschalige sportschool en heeft een oppervlakte van circa 142 m². Bij het object behoren 7 eigen parkeerplaatsen.

Het pand ligt op bedrijventerrein Latenstein, nabij Rijksweg A15. Het bedrijventerrein is volop in ontwikkeling en biedt veel winkels op het gebied van wonen en (buiten)leven, zoals Leenbakker, Gamma, SuperKeukens en Warmteservice Tiel.

HUURPRIJS:
€ 1.000,= per maand excl. BTW en servicekosten.

INDELING:
Entree, hal, kantoor, open showroom / werkruimte met overheaddeur, doorgang naar achter gelegen werk- of opslagruimte, pantry en toilet.

ERF/BUITENTERREIN:
Voor het pand is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

OVERIGE:
* Het pand is intern keurig afgewerkt met systeemplafond, verlichting en is voorzien van alarmsysteem en verwarming middels CV. Het toilet en de pantry zijn vrij recent gerenoveerd.
* Afmeting overheaddeur 3 x 3.17 m. (hoogte plafond 3.17 meter).
* Er zijn tussenmeters voor nutsvoorzieningen aanwezig. De servicekosten bedragen € 150,= per maand (voorschot verbruik gas, water en elektra).
* Het buitenterrein is bedoeld voor parkeren. Langdurige stalling van (vracht)auto's en buiten opslag zijn niet toegestaan.
* Het hekwerk en de toegang naar het achter gelegen bedrijfspand dienen vrij gehouden te worden.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Bankgarantie of waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Op bedrijventerrein Latenstein bevinden zich winkels en ketens op het gebied van wonen, klussen en inrichting. Latenstein ligt aan de rand van Tiel op 5 minuten rijden van de binnenstad. Parkeervoorzieningen zijn ruimschoots voor handen en gratis.

Tiel was vanouds een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken.
Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties.

Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie.
De strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan Tiel - Oost en heeft als bestemming Gemengd - werklandschap. Specifieke functie aanduiding, detailhandel perifeer 1.
Dit houdt in dat het object geschikt is iom gebruikt te worden voor doeleinden van handel en bedrijf in milieu categorie 1 en 2, praktijklokalen voor scholen, welzijnsinstellingen, (para)medische en therapeutische praktijkruimten, sportscholen, ateliers en studio's etc. De aantekening detailhandel perifeer 1 ziet toe op de volgende branches: detailhandel in meubels en woninginrichtingsartikelen; keukens; badkamers / sanitair; bouwmarkten / detailhandel in doe het zelf artikelen en bouwmaterialen; tuincentra / detailhandel in tuinartikelen;
detailhandel in tenten en kampeerbenodigdheden. Meer informatie over het bestemmingsplan kunt u vinden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.000,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 142 m² Vrije hoogte 300 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 7 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
142 m²
Vrije hoogte
300 cm
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
142 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming

Plattegronden

Lutterveldweg 9 C in Tiel 4005 LD

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring