Terug naar de resultaten
Verhuurd
J.S. De Jongplein 5 in Tiel 4001 WG

J.S. de Jongplein 5

4001 WG Tiel
Huurprijs op aanvraag Verhuurd

Omschrijving

Full service kantoren per kamer (vanaf 17 m²) , per maand te huur. NOG SLECHTS 1 KAMER BESCHIKBAAR! Nabij NS station en centrum gelegen moderne kantoor- en vergaderruimten op flexibele contractbasis. Full service wil zeggen: gestoffeerd, voorzien van Wifi en warme dranken automaat, de schoonmaak wordt geregeld en vergaderen gefaciliteerd. Kortom: u wordt compleet ontzorgd op het gebied van uw...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 387 m² In units vanaf 17 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Full service kantoren per kamer (vanaf 17 m²) , per maand te huur.

NOG SLECHTS 1 KAMER BESCHIKBAAR!

Nabij NS station en centrum gelegen moderne kantoor- en vergaderruimten op flexibele contractbasis. Full service wil zeggen: gestoffeerd, voorzien van Wifi en warme dranken automaat, de schoonmaak wordt geregeld en vergaderen gefaciliteerd. Kortom: u wordt compleet ontzorgd op het gebied van uw huisvesting.

In De Kantoorgaard heeft u de keuze uit diverse kantoorafmetingen, variërend van 17 tot 368 m². Groeit uw bedrijf of heeft u plannen om in te krimpen? Ook dan is er nog steeds de mogelijkheid om te blijven huren bij De Kantoorgaard.
Maar ook in contractvorm bent u flexibel; zo sluit u al een huurcontract af met een minimale periode van drie maanden. U kunt uw kantoor zelf inrichten, maar wij bieden ook stijlvolle kantoormeubels te huur of te koop aan.

HUURPRIJS:
vanaf € 335,= per maand incl. servicekosten excl. BTW

INDELING:
Entree via de centrale hal alsmede via de personeelsentree, toegang tot de tweede verdieping via trappenhuis en/of lift, gezamenlijke overloop met loggia en toiletgroep.

Fraai afgewerkte kantoorverdieping met 15 kantoorkamers, toiletgroep, 2 koffiecorners. Een aantal kamers grenzen aan het fraaie dakterras met uitzicht over de stad Tiel.

Plaats voor ontmoeting
De Kantoorgaard heeft kantoormogelijkheden voor verschillende organisaties. Het voordeel van meerdere organisaties op één locatie is dat men elkaar kan versterken, ideeën uitwisselen of elkaar aanvullen. De twee aanwezige koffiecorners bieden mooie plekken om elkaar te ontmoeten.

Moderne faciliteiten
Iedere werkplek beschikt over WiFi. Daarnaast kan iedere organisatie op afstand bezoekers toegang verschaffen door middel van een eigen intercom. Het kantoorgebouw is alleen toegankelijk bij gebruik van een toegangspas en uw eigen kantoor is afsluitbaar. Hierdoor is het ook mogelijk om buiten kantoortijden gebruik te maken van uw kantoor of uw bezoeker te ontvangen.

Vergadermogelijkheden
Het kantoorgebouw beschikt over zowel een kleine (6 personen) als een grote vergaderruimte (8 tot maximaal 25 personen), die te huur worden aangeboden. De vergaderruimten zijn voorzien van alle moderne apparatuur. Via de eigenaar van het gebouw kunt u de vergader- en trainingsruimtes per uur of dagdeel huren.

Goede bereikbaarheid
De Kantoorgaard is vanwege de gunstige ligging makkelijk bereikbaar. De A15 bevindt zich op kleine afstand en het treinstation van Tiel ligt dichtbij (slechts 5 minuten lopen).

Duurzaamheid
Het gebouw heeft energielabel A en is volgens de laatste standaarden energiezuinig gebouwd. Het beschikt over een WKO installatie en vloerverwarming. Lichtsensors zorgen ervoor dat lampen niet langer dan nodig branden en passen ook automatisch de lichtsterkte aan. De energie die verbruikt wordt is duurzaam opgewekt.

BESCHIKBARE RUIMTEN EN HUURPRIJZEN:
Kantoor Oppervlakte Huurprijs per maand
2.01, 26, VERHUURD
2.02, 27, VERHUURD
2.03, 28, VERHUURD
2.04, 22, VERHUURD
2.05, 22, VERHUURD
2.06, 17, € 343,00
2.07, 56, VERHUURD
2.08, 28, VERHUURD
2.09, 28, VERHUURD
2.10, 18, VERHUURD
2.11, 41, VERHUURD
2.13, 19, VERHUURD
2.14, 18, VERHUURD
2.15, 18, VERHUURD

De huurprijzen zijn per maand incl. servicekosten en excl. BTW

OVERIGE:
* De servicekosten omvatten het verbruik van gas, water en elektra en gebruik van warme dranken automaat en WIFI-aansluiting.
* Betaling: per maand vooruit.
* Waarborg: er wordt een waarborgsom gevraagd ter grootte van 1 maand huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 45,50 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2011 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 387 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.74 Energie einddatum 11-04-2023 Diversen In units vanaf 17 m² Locatie Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
387 m²
In units vanaf
17 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Flexplek
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.