Terug naar de resultaten
Verhuurd
Lingewei 51 in Tiel 4004 LK

Lingewei 51

4004 LK Tiel
Huurprijs € 500,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

50 m² opslagruimte, 6 meter hoog! Op het hoogwaardige en ruim opgezet bedrijvenpark Medel gelegen kleinschalig bedrijfspand. Het zeer moderne en representatieve bedrijfspand heeft een bruto oppervlakte van 50 m² en een vrije hoogte van 6 meter en is daardoor bij uitstek geschikt voor opslag. De elektrisch bedienbare overheaddeur heeft een hoogte van 5 meter en is 3,16 meter breed. De unit...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 50 m²
Lees meer

Omschrijving

50 m² opslagruimte, 6 meter hoog!

Op het hoogwaardige en ruim opgezet bedrijvenpark Medel gelegen kleinschalig bedrijfspand.

Het zeer moderne en representatieve bedrijfspand heeft een bruto oppervlakte van 50 m² en een vrije hoogte van 6 meter
en is daardoor bij uitstek geschikt voor opslag. De elektrisch bedienbare overheaddeur heeft een hoogte van 5 meter en is
3,16 meter breed.

De unit maakt deel uit van een verzamelcomplex genaamd Midi Center Tiel II.

HUURPRIJS:
€ 500,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
De ruimte omvat een bedrijfshal van 10 x 5 meter met een elektrisch bedienbare overheaddeur. De ruimte heeft een vrije hoogte van bijna 6 meter, de betonnen vloer heeft een nuttige, nominale vloerbelasting van 500 kg/m³, maximale puntbelasting ± 2.000 kg/m².

OVERIGE:
* De elektrisch bedienbare overheaddeur heeft een afmeting van 5 meter hoog en 3,16 meter breed, waardoor de ruimte goed bereikbaar is voor campers/vrachtwagens.
* Een raam in de toegangsdeur en een raam op verdiepingshoogte bieden voldoende daglicht.
* De unit maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw. Het terrein is volledig omheind en toegankelijk via elektronische schuifpoorten.
* Oplevering in overleg.
* De servicekosten bedragen € 17,50 per maand excl. BTW en omvatten het onderhoud van het buitenterrein met groenvoorziening en hekwerk, glas- en gevelreiniging, bijdrage parkmanagement.
* De kosten voor het verbruik van gas en electra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder worden doorbelast.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

ERF/BUITENTERREIN:
Het pand wordt omgeven door een keurig aangelegd buitenterrein met groenvoorziening en parkeerstroken. Er is gerekend op 2,5 parkeerplaats voor deze ruimte.

LOCATIE:
Het bedrijvenpark Medel is een kwalitatief hoogwaardig bedrijventerrein in het hart van Nederland. Gelegen aan het Amsterdam Rijnkanaal en de Rijksweg A15 bij Tiel biedt het plek aan bedrijven uit de logistieke sector, de bouw, handel en nijverheid en productiebedrijven. Medel heeft een parkachtige uitstraling met veel groen en twee recreatievijvers, die omgeven zijn door fiets- en wandelpaden.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding bedrijf t/m categorie 3.2 . Deze bestemming is bestemd voor:
- handel en bedrijf in de categorieën 1, 2, 3.1 en 3.2 van deze regels deel uitmakende Staat van bedrijfsactiviteiten ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Tiel, telefoonnummer 0344-637 111.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 17,50 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2006 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 50 m² Vloerbelasting 2000 kg/m² Vrije hoogte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
50 m²
Vrije hoogte
600 cm
Vloerbelasting
2000 kg/m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.