Terug naar de resultaten
Te huur
Steenweg 67 E.S. in Waardenburg 4181 AK

Steenweg 67 E.S.

4181 AK Waardenburg
Vraagprijs € 1.695,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Op centrale plek in Waardenburg gelegen praktijkruimte of showroom van circa 165 m² gesitueerd op de begane grond in bedrijfsverzamelgebouw ‘Burcht van Waerde’ Het pand ligt op een zichtlocatie aan de provinciale weg richting Geldermalsen en op korte reistijd van zowel de A2 als de A15. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en dagelijkse voorzieningen zoals supermarkt en bakker...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Maatschappelijk vastgoed Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op centrale plek in Waardenburg gelegen praktijkruimte of showroom van circa 165 m² gesitueerd op de begane grond in bedrijfsverzamelgebouw ‘Burcht van Waerde’ Het pand ligt op een zichtlocatie aan de provinciale weg richting Geldermalsen en op korte reistijd van zowel de A2 als de A15. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en dagelijkse voorzieningen zoals supermarkt en bakker zijn op loopafstand.

Eventueel is deel verhuur mogelijk vanaf ca. 80 m².

HUURPRIJS:
€ 1.695= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Entree via tochtportaal met elektrische schuifdeuren. Ruime voormalige showroom met aan rechterzijde 2 kantoor/spreekkamers. Grenzend aan één van de spreekkamers is de voormalige bankkluis nog aanwezig. In de showroom/hoofdruimte is een toiletgroep en een pantry aanwezig.
Ruimte voorzien van systeemplafond, verlichting, luchtverversing/ airconditioninginstallatie en alarmsysteem.

TERREIN:
Bestraat buitenterrein met ruime parkeergelegenheid welke gedeeld wordt met overige huurders.

OVERIGE:
* Aanvaarding op korte termijn is mogelijk.
* Naast de entree is een geldautomaat van de Rabobank aanwezig. Hierdoor heeft het gebouw een bezoekers aantrekkende functie.
* Mede huurders in het gebouw zijn een notariskantoor, advocaten kantoor en een huisartsen praktijk.
* Glasvezelaansluiting aanwezig.
* De servicekosten bedragen € 370,= per maand en zijn een voorschot op verwarming, water en elektra, tuinonderhoud, gladheidsbestrijding en airco-onderhoud.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De (voormalige) gemeente Neerijnen, waar Waardenburg onderdeel van uitmaakt, is in 2018 gefuseerd met gemeente Geldermalsen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil.

Het dorp Waardenburg beschikt over een kleine winkelkern met onder andere een supermarkt, slager, bakker, cafetaria, bloemenwinkel.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘kern Waardenburg’ en heeft als “Gemengd” als bestemming. Dit houdt onder andere in ‘kantoren en (praktijk) ruimten voor bedrijfsdoeleinden’ en ‘maatschappelijk’ Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Neerijnen, telefoonnummer 14 04 18.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.695,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting op korte termijn mogelijk indien gewenst BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1990 Indeling Soort Object Maatschappelijk vastgoed Perceeloppervlakte 1859 m² Energie Energieklasse B Energieindex 1.07 Energie einddatum 02-02-2027 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 10 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte
Hoofdfunctie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Zorginstelling
Oppervlakte
165 m²
Bestemmingstype
Maatschappelijk
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
165 m²
In units vanaf
85 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.