Terug naar de resultaten
Te huur
Steenweg 17 B Verd. in Waardenburg 4181 AJ

Steenweg 17 B Verd.

4181 AJ Waardenburg
Vraagprijs € 7.833,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Uniek qua afwerking en locatie in de regio! Zoekt u: - een zeer representatieve kantoorruimte; - in het midden van het land; - direct aan de snelweg A2? Dan is dit uw kans! In het moderne kantoorgebouw ‘De Waardenburcht’ komt 752 m² hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte beschikbaar. De ruimte is verdeeld over twee verdiepingen. De ruime trappartij met vide in het kantoor geeft het geheel een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 752 m² In units vanaf 752 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Uniek qua afwerking en locatie in de regio!
Zoekt u:
- een zeer representatieve kantoorruimte;
- in het midden van het land;
- direct aan de snelweg A2?
Dan is dit uw kans!

In het moderne kantoorgebouw ‘De Waardenburcht’ komt 752 m² hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte beschikbaar. De ruimte is verdeeld over twee verdiepingen. De ruime trappartij met vide in het kantoor geeft het geheel een speels karakter en vormt een goede verbinding tussen de 2 bouwlagen. Deze kantoorruimte is praktisch naast de afrit van de A2 gelegen en beschikt over 25 parkeerplaatsen.

HUURPRIJS:
€ 125,= per m² per jaar, ofwel € 7.833,= per maand, excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Entree op de begane grond met intercom, nette trappartij en lift naar eerste verdieping. Entree met receptieruimte op de eerste verdieping.
Kantoortuin met twee toiletgroepen, pantry en kantoren van diverse afmetingen.

Luxe interne trap met koffiecorner naar de tweede verdieping. De tweede verdieping is tevens rechtstreeks met de lift bereikbaar.

De tweede verdieping heeft, naast twee toiletgroepen, enkele ruime vergaderruimten en een moderne grote pantry. Deze laatste is bijzonder geschikt als informele vergadergelegenheid of lunchplek voor uw personeel.

De speelse vormgeving en de grote raampartijen maken dat dit kantoor een prettige open sfeer heeft, met vele mogelijkheden voor een indeling die past bij úw bedrijf.

ERF/BUITENTERREIN:
Het pand is rondom bestraat. Op het parkeerterrein zijn 25 parkeerplaatsen gereserveerd voor deze twee verdiepingen.

OVERIGE:
* Object is gelegen naast de rotonde met de provinciale weg en de verbindingen naar de opritten van de A2.
* Het is mogelijk om circa 15 parkeerplaatsen extra bij te huren op het naastgelegen perceel.
* Datum aanvaarding in overleg.
* De servicekosten bedragen € 35,= per m² per jaar en omvatten een vergoeding voor verbruik gas, water, elektra, groenonderhoud, schoonmaak algemene ruimten, glasbewassing buitenzijde pand, liftonderhoud en keuring, onderhoud brandmeldinstallatie en inbraakinstallatie, vervanging lampen e.d. algemene ruimten, Abonnement centrale meldkamer, onderhoud blusmiddelen, onderhoud inspecties gebouw gebonden installaties.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het gebouw De Waardenburcht is in 2003 gebouwd en bestaat uit 4 bouwlagen met aan weerszijde van de entree huurders. Medehuurders in het gebouw zijn onder andere Megaborn Traffic Development en Van Boxtel.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De (voormalige) gemeente Neerijnen, waar Waardenburg onderdeel van uitmaakt, is in 2018 gefuseerd met gemeente Geldermalsen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij vanaf 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van de Betuwe. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil.
Het dorp Waardenburg beschikt over een kleine winkelkern met onder andere een supermarkt, slager, bakker, cafetaria, bloemenwinkel.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Slimwei’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijf’ met specifieke functieaanduiding ‘kantoor’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 7.833,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 35,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2003 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 752 m² Perceeloppervlakte 1575 m² Energie Energieklasse B Energie einddatum 21-02-2026 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 25 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 752 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
752 m²
In units vanaf
752 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie

Video's

Plattegronden

Steenweg 17 B Verd. in Waardenburg 4181 AJ Steenweg 17 B Verd. in Waardenburg 4181 AJ

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.