Terug naar de resultaten
Verkocht
Industrieweg 3 A in Waardenburg 4181 CA

Industrieweg 3 a

4181 CA Waardenburg
Vraagprijs € 1.250.000,- k.k. Huurprijs € 7.500,- p.m. Verkocht

Omschrijving

Op korte afstand van de Rijksweg A2 gelegen bedrijfsobject bestaande uit 1.935 m² bedrijfsruimte (indien gewenst in delen te huur vanaf 440 m²), 120 m² kantoorruimte (desgewenst uit te breiden naar 360 m²) en een overdekte laad-/losruimte van 430 m². De mogelijkheid bestaat om het naastgelegen verharde en omheinde buitenterrein bij te huren. Oppervlakte hiervan ca. 2.200 m². Het gebouw is...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2055 m² In units vanaf 440 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op korte afstand van de Rijksweg A2 gelegen bedrijfsobject bestaande uit 1.935 m² bedrijfsruimte (indien gewenst in delen te huur vanaf 440 m²), 120 m² kantoorruimte (desgewenst uit te breiden naar 360 m²) en een overdekte laad-/losruimte van 430 m². De mogelijkheid bestaat om het naastgelegen verharde en omheinde buitenterrein bij te huren. Oppervlakte hiervan ca. 2.200 m².

Het gebouw is gelegen op Bedrijventerrein 'Slimwei´ welke zeer centraal gesitueerd naast de snelweg A2 (Amsterdam – Maastricht) en is door directe ontsluiting van het terrein middels de afslag 16 zeer goed bereikbaar. Een ideale locatie voor ondernemingen die centraal in Midden Nederland een groot bereik zoeken. Bekende bedrijven op ‘Slimwei’ zijn onder andere BMW dealer Bert Story, Van der Sandt, Hitachi, Plospan en Van Wanrooij Keukens.

Huurprijs:
€ 7.500,= per maand excl. BTW (gehele bedrijfsruimte + deel kantoorruimte)

Vraagprijs:
€ 1.250.000,= k.k. (excl. buitenterrein, incl. gehele kantoorpand van 360 m²)

Indeling kantoor:
Overdekte entree, hal met trappenhuis, toegang tot twee kantoorkamers waarvan 1 ingericht als kantine, middengedeelte met archief. Toegang tot de bedrijfsruimte.

De bedrijfsruimte bestaat uit drie gedeelten: Twee aansluitende bedrijfsruimten van totaal 1.295 m². In deze bedrijfsruimte bevindt zich onder andere een wasruimte van 27 m² en een zware entresolvloer van circa 190 m² v.v.o. De derde, rechts naastgelegen, bedrijfsruimte meet circa 440 m² v.v.o. Alle bedrijfsruimten zijn uitgevoerd met ruim voldoende daglichttoetreding en elektrisch bedienbare roldeuren.

Desgewenst bij te huren:
1. Twee via centraal trappenhuis bereikbare kantooretages met sanitaire voorzieningen op de overloop, twee kantoorkamers, centrale archiefruimte. Toegang vanuit de kantoorruimten naar de bedrijfsruimte. Oppervlakte 1ste verdieping 120 m² per bouwlaag, op de 2de etage is nog 60 m² beschikbaar.
Huurprijs € 9.600,= per jaar voor de eerste etage, € 4.800,= per jaar voor de 2de etage.

2. buitenterrein maximaal 2.200 m² (kleiner mag ook). Het buitenterrein is geheel verhard, omheind en bereikbaar middels elektrisch bedienbare schuifpoort. Huurprijs € 12,50 m² per jaar.

(Bij koop is het gehele kantoorpand van 360 m² bij de vraagprijs inbegrepen. Het buitenterrein is NIET inbegrepen in de vraagprijs.)

Erf/Buitenterrein:
Tenminste 10 parkeerplaatsen op het voorterrein ter beschikking.
Droog laden en lossen is mogelijk vanwege de grote overkapping voor 2 van de 3 overheaddeuren.

OVERIGE:
* Aanwezigheid van centrale verwarming, alarm, bedrijfsterreinbeveiliging.
* 60 m² kantoorruimte op de 2de verdieping is reeds verhuurd.
* Deelverhuur bedrijfsruimte mogelijk vanaf 440 m².
* Aanvaarding: in overleg.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en electra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Waardenburg is tezamen met de dorpen Neerijnen, Est, Haaften, Heesselt, Opijnen, Ophemert, Tuil, Hellouw en Varik onderdeel van de gemeente Neerijnen. De gemeente Neerijnen is gelegen in de Tielerwaard langs de rivier de Waal. De dichtstbijzijnde stations zijn Tiel, Geldermalsen en Zaltbommel. De gemeente Neerijnen is uitstekend bereikbaar door de ligging vlakbij de Rijkswegen A2 en A15 en het Knooppunt Deil.

Het dorp Waardenburg beschikt over een kleine winkelkern met onder andere een supermarkt, slager, bakker, cafetaria, bloemenwinkel.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Slimwei’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Neerijnen, telefoonnummer 14 0418.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 1.250.000,- kosten koper Huurprijs € 7.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2002 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2055 m² Perceeloppervlakte 3032 m² Vloerbelasting 2500 kg/m² Vrije hoogte 820 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 1935 m² Oppervlakte kantoorruimte 120 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 10 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 440 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 3000 m tot 4000 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater
Logistieke functie
Ja
Oppervlakte
1935 m²
In units vanaf
440 m²
Vrije hoogte
820 cm
Vrije overspanning
20 m
Vloerbelasting
2500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
120 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
2200 m²
Prijs
€ 27.500,-
BTW belast
Ja

Plattegronden

Industrieweg 3 A in Waardenburg 4181 CA

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.