Terug naar de resultaten
Verhuurd
Zandweistraat 26 in Waardenburg 4181 CG

Zandweistraat 26

4181 CG Waardenburg
Huurprijs € 1.000,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Op bedrijventerrein Slimwei, welk bedrijventerrein een directe aansluiting heeft op de Rijksweg A2, gelegen moderne bedrijfsruimte van ca. 180 m² met klein kantoor / kantine van ca. 24 m². De bedrijfsruimte heeft een prettige licht inval, zware vloerbelasting en krachtstroom. De ruimte maakt onderdeel uit van een complex van 4 bedrijfshallen en heeft een voorgelegen, gezamenlijk...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 204 m² In units vanaf 180 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op bedrijventerrein Slimwei, welk bedrijventerrein een directe aansluiting heeft op de Rijksweg A2, gelegen moderne bedrijfsruimte van ca. 180 m² met klein kantoor / kantine van ca. 24 m².

De bedrijfsruimte heeft een prettige licht inval, zware vloerbelasting en krachtstroom.

De ruimte maakt onderdeel uit van een complex van 4 bedrijfshallen en heeft een voorgelegen, gezamenlijk parkeerterrein.

HUURPRIJS:
€ 1.000,= per maand excl. BTW

INDELING:
Bedrijfsruimte met lichtstraat en raampartij in de achtergevel waardoor er voldoende daglicht binnen valt, elektrisch bedienbare overheaddeur, tl-verlichting en een inpandig kantoor of kantine voorzien van keukenblok, toilet en meterkast.

OVERIGE:
* Op het voorterrein behoren 2 parkeerplaatsen bij deze bedrijfsruimte.
* Vloerbelasting in de bedrijfsruimte maximaal 2.000 kg/m².
* Vrije hoogte in de hal ca. 7.60 meter.
* De elektrische overheaddeur is 3.80 meter breed en 4 meter hoog.
* De bedrijfsruimte wordt verwarmd middels een heater.
* Alarm installatie aanwezig.
* Aanvaarding in overleg.
* De verhuurder verzorgt het onderhoud aan de aanwezige brandblusmiddelen, heater en overheaddeur. De kosten hiervoor worden doorberekend aan de huurder.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en electra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Het pand is gelegen op het achterste deel van bedrijventerrein Slimwei in Waardenburg. Het bedrijventerrein heeft een rechtstreeks ontsluiting op de Rijksweg A2, op korte afstand van het knooppunt Deil. De bereikbaarheid over de weg is derhalve goed te noemen.
Het deel van het bedrijventerrein waarop het object is gesitueerd is het laatste deel wat ontwikkeld is. De omliggende bebouwing is dan ook vrij nieuw en doorgaans representatief.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Slimwei’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein met functie aanduiding ‘bedrijf t/m milieu categorie 4.1’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Neerijnen, telefoonnummer 14 0418.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.000,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Beschikbaar vanaf 1 januari 2020 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2005 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 204 m² Perceeloppervlakte 320 m² Vloerbelasting 2000 kg/m² Vrije hoogte 760 cm Oppervlakte kantoorruimte 24 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 180 m² Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Gesitueerd op bedrijventerrein Slimwei, nabij de A2. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 1500 m tot 2000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
180 m²
In units vanaf
180 m²
Vrije hoogte
760 cm
Vrije overspanning
11 m
Vloerbelasting
2000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
24 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen

Plattegronden

Zandweistraat 26 in Waardenburg 4181 CG

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.