Onze medewerkers

Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en Vastgoed Beheer BV

Wendy van der Horst
Wendy van der Horst
NVM-makelaar / Register Taxateur
BRE (Bachelor in Real Estate), NVM-makelaar lid sectie Business, Register Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed. Wendy van der Horst is in 1999 beëdigd door de Rechtbank te Arnhem tot makelaar en taxateur in onroerende goederen. Een aanvullende studie op het gebied van commercieel vastgoed maakt dat zij de titel BRE (Bachelor in Real Estate) mag voeren.Wendy heeft haar ondernemingsgeest van huis uit meegekregen, heeft een absolute voorliefde voor het commercieel onroerend goed in de vastgoed markt, volgt gretig alle ontwikkelingen op fiscaal gebied omdat ze weet dat daar vaak interessante voordelen voor haar klanten te vinden te zijn en woont al meer dan 30 jaar in de regio Rivierenland waardoor ze de streek op haar duimpje kent. Met een royaal sociaal netwerk is zij voor alle typen opdrachtgevers een uitstekende gesprekspartner.Naast directeur van zowel Van der Horst Bedrijfsmakelaardij als van Van der Horst Vastgoed Beheer is Wendy trotse moeder van 2 jongens, is een fanatiek sporter zowel op hardloop gebied als op de racefiets en geniet ze met volle teugen van de mooie, lieve en sportieve momenten in haar hectische leven.
Karin Verploegh
Karin Verploegh
Assistent Makelaar
Karin Verploegh, al vanaf 2008 werkzaam binnen het kantoor, is een ondertussen door de wol geverfde expert op het gebied van commercieel onroerend goed.

Karin is register Assistent Makelaar waardoor ze alle werkzaamheden van een makelaar met uitzondering van het uitvoeren van taxaties deskundig kan uitvoeren. U komt haar bij bezichtigingen en inspecties dan ook veelvuldig tegen. Daarnaast verzorgt Karin het technisch beheer voor onze Vastgoed Beheer en VvE opdrachtgevers.

Naast haar veelomvattende baan trekt Karin regelmatig de hardloop schoenen aan en mag zij graag haar zoons aanmoedigen op het sportveld.
Frederike Roetgerink
Frederike Roetgerink
Taxateur
Frederike Roetgerink, RT, Msc/Msus (Master Strategic Urban Studies) is Register Taxateur commercieel vastgoed en sinds 2017 onderdeel van ons team. Daarvoor heeft Frederike aan de Universiteit Twente de opleiding Bestuurskunde afgerond en later bij de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur de master Strategic Urban Studies. Bij de gemeente Den Haag heeft ze geruime tijd gewerkt op het snijvlak tussen Stedelijke Ontwikkeling en Stedelijk Beheer. Bij haar vorige werkgever deed Frederike haalbaarheidsonderzoeken naar (her)ontwikkelingsmogelijkheden van locaties.

Door haar opleidingen en werkervaring heeft ze kennis van het reilen en zeilen bij gemeenten en oog voor mogelijkheden van een pand die passen bij de locatie. Daarbij kijkt ze verder dan de huidige invulling, haar uitdaging is om kansen te zien en te creëren die anderen niet zien. Ook voor opdrachtgevers die zélf een pand zoeken is dit een goede kwaliteit. Een goede aanvulling op ons brede team en ons diverse dienstenpakket.

Mocht u nou denken dat Frederike klaar is met studeren, niets is minder waar. Ze is dochter van twee makelaars, dus ze gaat vol gas door om Register Makelaar te worden.

Frederike woont samen met haar partner en zoons in Geldermalsen. Tussen werk, studie en een hectisch gezinsleven door vindt ze rust in yoga.
Mandy van Zanten
Mandy van Zanten
Kandidaat makelaar
Mandy heeft de Fontys Hogeschool opleiding HBO Vastgoed & Makelaardij gevolgd en versterkt sinds zomer 2017 ons team. Mandy verzorgt alle makelaardij activiteiten van de binnendienst, van eerste klanten contact tot opstellen van overeenkomsten. Aankomend jaar zal zij doorgroeien naar een buitendienst functie. Mandy is gedreven om alle klanten tot in detail van dienst te zijn en heeft een zeer oplossingsgerichte en commerciële instelling. Bij telefoon of mailcontact met ons kantoor is Mandy uw deskundige eerste aanspreekpunt. Naast haar fulltime baan is Mandy regelmatig te vinden in de sportschool of ergens in de omgeving op hardloopschoenen.
Willy van Dodewaard
Willy van Dodewaard
Senior accountant
Willy van Dodewaard is senior accountant.
Met haar jarenlange ervaring en uitgebreide opleiding tot accountant verzorgt zij zeer nauwgezet alle financiële handelingen voor met name onze beheer opdrachtgevers en de Verenigingen van Eigenaren. Uiteraard is zij ook verantwoordelijk voor de financiële afdeling van onze eigen bv's.

Haar werkzaamheden voor onze opdrachtgevers variëren van incasso van huren of verschuldigde bijdragen aan VvE's tot het opstellen van jaarrekeningen voor de Verenigingen van Eigenaren. Verder verzorgt Willy BTW aangiften voor de betreffende VvE's, regelt nauwgezet de bankzaken en verzorgt huurindexeringen en servicekosten afrekeningen.

Willy werkt zeer nauwgezet en zorgt dat al het cijfermateriaal tot achter de komma klopt.
Naast haar exacte takenpakket op ons kantoor mag Willy thuis graag tuinieren en geniet ze ook regelmatig van het mooie Rivierenland op de fiets.
Monique van der Horst
Monique van der Horst
Binnendienst medewerkster
Monique van der Horst is sinds begin 2015 werkzaam als administratief medewerker binnen onze makelaardij. Haar werkzaamheden omvatten onder meer het verwerken van nieuwe verkoop- of verhuur opdrachten, het onderhouden van klanten contacten en het op orde houden van alle dossiers. Het laten plaatsen van borden, zorgen dat elke brochure voorzien is van goed beeldmateriaal, Monique regelt het allemaal. Met de komst van Monique zijn we weer een echt familiebedrijf. Monique heeft haar roots in de gemeente Geldermalsen, mag in haar vrije tijd graag kitesurfen, snowboarden of een concert bezoeken.Met haar optimistische kijk op het leven en haar grote klantvriendelijkheid is zij een gewaardeerd aanspreekpunt voor alle relaties.