Aankopen/-Huren

Een bedrijfspand kopen of huren? Neem uw eigen makelaar mee!

U heeft een eigen bedrijf. De zaken gaan prima, u heeft gemotiveerd personeel, goede omzet, noem maar op.
Kortom, uw bedrijf is succesvol. Het enige minpuntje is uw bedrijfshuisvesting. Eigenlijk is uw bedrijf uit zijn jasje gegroeid. 
of: 
U wilt een eigen bedrijf beginnen. Alles is geregeld, u heeft een bedrijfsplan opgesteld, u heeft overeenstemming met de bank, u wilt zo snel mogelijk aan de slag. Nu nog een goede werkruimte.

 

Herkenbaar?

Als het bovenstaande u bekend voorkomt, kunnen wij u van dienst zijn. Doordat wij ruim 25 jaar actief zijn als bedrijfsmakelaars in de regio weten wij als geen ander wat er op ruimtelijk gebied speelt en welke bedrijven plannen hebben om te verhuizen of wat het actuele aanbod op de markt is. Met onze kennis kunt u uw voordeel doen. Wij helpen u met het realiseren van de toekomstplannen voor uw bedrijf. Samen met u stellen we een zoekprofiel op aan de hand van uw vestigingseisen. Met dit zoekprofiel als uitgangspunt gaan we actief op zoek naar uw nieuwe bedrijfshuisvesting. Behalve het zoeken behoort ook het bekijken, keuren en onderzoeken van het pand tot onze werkzaamheden. En uiteraard ook het voeren van onderhandelingen, controleren van de koopakte of huurcontract en het uitvoeren van een inspectie voor de sleutel overdracht.
 

Zelf al een pand gevonden?

Het kan natuurlijk ook zijn dat u zelf al een, op het oog, goed passend pand voor uw bedrijf gevonden heeft. Toch heeft u nog behoefte aan een professioneel advies. Betaalt u niet te veel? Zijn er juridische haken en ogen? Zijn er geen bouwkundige gebreken? Of wellicht voelt u zich onzeker om zelf de onderhandelingen te voeren met de eigenaar of de verkopend / verhurend makelaar.
Ook dan zijn we u graag van dienst. U kunt ons inschakelen op basis van uurtarief waarbij u alleen die diensten afneemt waar u behoefte aan heeft. We leggen de mogelijkheden graag aan u voor.


 

kantoor gebouwen