Verkopen / verhuren

Makelaars met een missie

Wij zijn makelaars met een missie. Uw missie. Wij zoeken voor u de ideale huurder of de beste koper voor kantoor, winkel of bedrijfspand. In overleg stellen we samen met u de vraagprijs of huurprijs vast. Ook oplevertermijn en andere secundaire voorwaarden worden uitgebreid besproken.
 

Extra aandacht voor de presentatie van uw pand.

Een realistische vraagprijs in combinatie met een super presentatie van het pand is een must voor een goede verhuur of verkoop. Van der Horst Bedrijfsmakelaardij werkt samen met een professioneel bureau dat de gehele presentatie voor uw pand uit handen kan nemen. De mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos. Een goede visuele presentatie is bij uitstek belangrijk en zorgt voor een hogere ranking op de betreffende website.

Vervolgens gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat.

Naast het benaderen van ons eigen relatiebestand, verzorgen wij gerichte mailingen aan voor het pand geschikte doelgroepen.
Verder maken wij gebruik van social media zoals Facebook, Twitter en You Tube, maar natuurlijk ook van de lokale netwerken en diverse internetsites.

 

Mooi vak

Behalve het zoeken naar een kandidaat behoort ook het begeleiden van bezichtigingen, het keuren en onderzoeken van het pand maar ook van de potentiële kandidaat tot onze werkzaamheden. En niet te vergeten het voeren van onderhandelingen, het opmaken van een koop- of huurcontract en het uitvoeren van een inspectie voor de sleuteloverdracht. Hiermee hebben wij een mooi vak. Een vak ook met duidelijke financiële aspecten. Dit geeft ons een zekere verantwoordelijkheid, waar wij ons overigens goed van bewust zijn.
 

24/7 inzage in uw dossier

Elke opdrachtgever krijgt na het verstrekken van een verhuur of verkoop opdracht inzage in het eigen online dossier. Hierin treft u:
*  Overzicht van alle activiteiten die Van der Horst Makelaardij heeft gedaan én gaat doen
*  Statistieken, zoals het aantal zoekers met interesse in uw pand
*  Overzicht van reacties na bezichtiging
* Inzage in relevante agenda afspraken en e-mail wisseling over uw pand
* Alle relevante stukken van uw dossier, bijv. de opdracht dienstverlening, eigendomsakte etc.

Wilt u weten wat wij voor u zouden kunnen beteken bij de verkoop of verhuur van uw pand? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring