Vastgoed beheer, wij nemen graag uw zorg uit handen!

Uw zorg uit handen.

Van der Horst Bedrijfsmakelaardij is een organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van commercieel onroerend goed. Als extra service bieden wij u graag meer dan het standaard pakket van een makelaardij. Vanuit de markt wordt veel gevraagd om aanvullende diensten op het gebied van beheer van verhuurd onroerend goed.


Vandaar Van der Horst Vastgoed Beheer.   


       

Financieel en technisch beheer.

Als vastgoed beheerder worden wij veelal door particuliere beleggers ingeschakeld om het dagelijkse beheer van hun verhuurde kantoren, winkels, bedrijfsruimten of woningen te regelen en de zorg rondom onderhoud aan de gebouwen, huurincasso en andere werkzaamheden uit handen te nemen. 
Dit houdt praktisch in dat wij voor onze opdrachtgevers o.a. huurincasso verzorgen, jaarlijks de huurprijs indexeren, servicekosten afrekeningen maken, technische storingen aan het pand laten verhelpen, onderhoudsadviezen geven en contacten met de huurders verzorgen.
Het pakket aan uit te besteden werkzaamheden wordt op maat vastgesteld.

 

Uw deskundige partner.

Door inschakeling van Van der Horst Vastgoed Beheer bent  u ervan verzekerd dat uw belangen professioneel worden behartigd en heeft uw huurder een vast en altijd bereikbaar deskundig aanspreekpunt bij vragen of technische problemen aan het pand.

Een speciaal onderdeel binnen het vastgoed beheer is het beheer voor verenigingen van eigenaren.
Ook dit type beheer kan Van der Horst voor u op deskundige wijze verzorgen.